Miksei maailmassa ole enempää ammatteja?

Kun kerran on työttömyyttä, miksi sen pitäisi olla niin suuri ongelma? Eikö olisi kaikille helpompaa kun vaan keksittäisiin lisää ammateja? Samoin sitten kun tulee kysymys, että mistäs me niille palkat pierastaan, niin tehdään lisää rahaa. Jostainhan se rahakin tulee. Ja joku vois olla rahakuvittaja. Se laittais kaikkia hassuja kuvia seteleihin ja kolikoitten taakse. Sitten joku vois erikoistua nimenomaan rahamuseon laajennukseen, niin että siitä tulis kivan muotonen. Kun sitä pitää laajentaa koko ajan kun tulee uudenlaisia rahoja.

Ja yks homma mihin menis tosi monta uutta työpaikkaa, olis tietty valonsammuttaja. Ne tietää jotka on joskus lukenut Pikku Prinssin. Se aina kun tulee pimeetä, laittaa valon päälle, ja kun tulee valosaa, se sammuttaa valon. Niitä yks jokaiselle katulampulle. Samalla ne vahtii, ettei piskit pissi tolppien juurille, sillä silloin säästetään metsiä, kun niitten tolppien juuret ei lahoa niin äkkiä. Tai sitten tehdään tolpat raudasta niin ei mene työt liian monipuolisiksi.

Sitten joku vois olla tekstarintekstaaja. Jokaisella ihmisellä jolla on tapana tekstata paljon, väsyy peukalo pitemmpän päälle. Mutta tämä hullunkurinen tekstarontekstaajasuku onkin erikoistunut tähän ammattiin: niillä on notkeet nivelet eikä ne väsy.

Ja kaikilla nykyisillä työpaikoilla vois jakaa tehtäviä. Niinkun esimerkiks päiväkodissa ja vanhainkodissa yks käyttää tyypit vessassa ja toinen syöttää ja kolmas vaihtaa vaatteet jne. Ja kouluissa yks tekee kaikkien jaksojen lukkarit, jos se tekee ne nopeesti, niin se saa pitemmän loman, ja toinen sitten on hoitamassa sitä juttua millä heijastetaan kalvolta kuvia valkokankaalle, mä en ikinä muista sen nimee, niin kuitenkin se tyyppi siis vaihtaa niitä kuvia, ja yks rapsuttelee mauttomiks jyrsittyjä purkkia pulpettien pohjista, toinen tuolien pohjista, kolmas kengänpohjista, ja niillä purkanrapsuttajilla on hyvä palkka ja vastustuskyky kun niitten pitää myös jauhaa ne purkat taas pehmeiks ja tampata asvalttiin, kun sitten teistä tulee kivan näkösiä kun ne on ihan laikukkaita. Eri värisiä palloja.. Paljon erivärisiä palloja..

Ja joku vois vaikka eliminoida kaikkea turhaa niinkuin tylsiä nettisivuja tai jotain. Ja sen kaveri vois tyhjätä kaikkia koloja niinkun näppäimistön rakoja, tässä ne ainakin on ihan pölyn peitossa.

Ja joku vois tulla nyt pistämään mut nukkumaan hyvää yötä. Kieli ulkona