Tuli tässä taas ihmeteltyä mm. taloja. :D

Mä olen jo aikojen alussa päättänyt muuttaa sitten joskus isona hamassa tulevaisuudessa sellaseen isoon ja vanhaan kartanoon jonkun ison kukkulan/kallion/mäen päälle.
Niin ja sinne mulla sitten onkin jo lista kaikennäköistä enemmän tai vähemmän hullua sisustus ideaa, mitä mä olen kerännyt yhelle paperille aina kun uusia makeita ideoita syntyy. Ja tottahan mun tuleva mies sitten isona joskus hamassa tulevaisuudessa osaa rakentaa ja remontoida kaiken näköstä niin että me saadaan siitä talosta hieno. Siis mun käsityksen mukaan.

Tähän asti siihen listaan on ehtinyt kaikkea jännää mm. talon makuuhuoneeseen, kirjastoon, rappusiin, keittiöön, olohuoneeseen, ruokasaliin, TV-huoneeseen, kirjastoon ja vaatehuoneeseen.

Niin ja tältä se lista kaikkine selityksineen nyt sitten näyttää:

-KIRJASTO


 - kirjahylly-ovi: Eli iso kirjahylly, jonka yks kirjoista on ovenkahva. Eli kun siitä kirjasta vetää niin se hylly pyörähtää sivuun ja takaa avautuu käytävä huoneeseen. Siis sellanen vanha kivinen linnakäytävä maan alla tietenkin. Niin ja se huone mikä sieltä tulee, on pelihalli. Siellä on vieraille rahapelit (mä tietty tienaan kaikin tavoin rahaa) ja sitten siellä tulee olemaan flipperi, kaikki maailman hyvät lautapelit, kortit plus pöytä, pöytäfudis luonnollisesti ynnä muuta sellasta.

-MAKUUHUONE

 - vaatekaappi-ovi: Eli sellanen niinkun Narniassa. Siis vaatekaappi jonka takaseinä on ulko-ovi. Yksinkertasesti sieltä pääsee vaan karkuun jos joku hullu hyökkää yöllä. Niinku mörköjä pakoon. Ja toki sen kanssa voi esittää pöhköä ja tulla sen kautta sisään ni vieraat kyllä ihmettelee. Tai menee sitä kautta ulos ja pääovesta sisään. Niinku. Näethän että se on tosi kätevä keksintö, soveltuu nääs moneen. (:

 - seinän kokonen liukuovi: Eli makuuhuoneesta pääsee isoon vaatehuoneeseen. Se liukuovi tulee tosiaan olemaan sen koko seinän kokonen ja myös seinän näkönen et sitä ei kukaan huomaa.

-VAATEHUONE

 -peiliovi: Niin eli kun sitte vaatehuoneeseen pääsee sisälle ni se on niinku kaks sainää pelkkiä peilejä, jotka onkin hahaa kans liukuovia, joiden takana on kaikki miljoonat vaatteet! Niin ja se vika seinä sit on omistettu laukuille...

-RAPPUSET

 -kenkälaatikot: Eli jokaisen rappusen siit pystysuorasta seinästä, ei vaakasuorasta, saa vedettyä laatikon, joissa jokaisessa on yks kenkäpari. Sikahieno idea, eikö? Ei kauheen käytännöllinen jos ei muista kenkien järjestystä ulkoa. Niin ja nää on sitten yläkertaan menevis rapuis, ei ulkorapuis...

-OLOHUONE

 -uunirappuset: Eli uuni ei tietenkään oo oikee, vaan siin on iso arina et sitte mahtuu ja siellä on tikkaat yläkertaan. Ja yläkerrassa sit on lattialuukku mistä pääsee pois. Ja olohuonees on toinen ihan oikee takka...

-KEITTIÖ

 -uuniovi: Eli tälläkertaa onkin iso hella jonka uuninluukusta kun konttaa sisään ni sielt pääsee seuraavaan huoneeseen, jossa se reikä mistä tullaan, on peitetty sen seinän näkösellä ovella... :D  Ja toinen hella on sitten käyttöä varten.

-RUOKASALI

 -akvaarioseinä: Eli samanlainen kun Romeossa ja Juuliassa siinä leffassa oli, eli yks seinä on iso akvaario. Oli niin hieno että haluan tähän mun hulluun huusholliin.

-TV-HUONE

 - tää on mun lemppari ehkä sen kirjaston jälkeen: Eli katto on iso teevee ja lattia on iso vesipatja jossa on päällä ihan ältsysti tyynyjä. Isoja ja pehmeitä. Ja jossain seinässä on tietty DVD-soitin ym. Ja toinen mikä ois hieno, ois et lattia ois telkkareita täynnä, mut se olis liian epäkäytännöllinen.

Ja näitten kaikkien lisäks tietysti klassikkona kaikkien taulujen takana on jos jonninnäköstä roinaa ja rompetta...

Eli ei muuta kun tervetulloo vaan tupareihin. ...sitten joskus.