Jälleen kerran tulin miettineeksi millainen on tuleva minun tuleva kartanoni. Tällä kertaa Marian kanssa koulussa, eli osa näistä on hänenkin ideoitansa. Tänään on vuorossa mun makuuhuone. (Toki lapsetkin saa omiin huoneisiinsa näitä hienouksia, jos vain tahtovat, kauniisti pyytävät, ja maksavat viissataa)

Tässä nyt sitten minun korkeuteni virallinen määräys allekirjoituksellani siitä miten makuuhuoneeni tulee sisustaa.

 Tahdon ruokahissin. Tämä oli niitä Marian päähänpistoja. Mutta mä haluan myös, se oli niin hyvä idea. Eli kun mun makuuhuonehan tulee olemaan yläkerrassa. Ja keittiö on sillain hienosti alakerrassa koko talon keskimmäinen huone. Sieltä pistetään menemään yläkertaan mun makuuhuoneeseen pieni hissi mistä voi köyden kanssa hivuttaa aamupalatarjottimen ylös. Sellasessa pikku tarjotin.pöydässä minkä voi laittaa sängylle. Kätevää, näin voin tehdä aamupalani jo illalla! Ja jotta saan kaakaoni lämpimänä, tulee makuuhuoneessani olla mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja leivänpaahdin.

Toiseksi määrään, että sänkyni vieressä tulee olla kaunis ja elegantti lavuaari. Ja peili. Ja siinä voin sitten jynssätä aamuin illoin ajankulukseni ah niin hohdokkaita hampaitani. Joissa nyt sattuu olemaan kiskot ylhäällä SEKÄ alhaalla.

Ja kolmanneksi määrään, että yöpöytäni tulee olla kaunis ja antiikkia. Samoin kultainen katossänkyni. Siis pylväät ja muun kauniisti koristellut puuosat tulvat olemaan jotain tummaa puuta, mitä EI maalata. Ja verhoilun tulee olla kultaista.

Neljänneksi määrään, että sille antiikkisellekultamaalatulle yöpöydälle tulee pistää sellainen herätyskello, joka alkaa aamuyöstä valaista vähä vähältä ja sirkuttaa linnun laulua, jotta heräisin virkeänä heti aamusta, myös viikonloppuisin. Olisin siis aina pirteä kuin peipponen ja hyvin levännyt, kun tulen pitämään viikottaista puhettani kansalleni. Ja muutenkin todella edustuskelpoinen.

Viides kohta kuuluu näin: Ylellisessa makuuhuoneessani tulee olla KAKSI vaatekaappia. Toinen hieman pienempi ja toinen valtavan suuri. Sen vaatehuoneen ideanhan olen jo aiemmin kertonut teille, eikö? Se liukuovi juttu. Olen hulluna liukuoviin.
Niin, siihen pienempään kaappiin takaisin. Sen tulee olla ihan tavallinen kaapi, ANTIIKKIA myöskin. Kaunis kustavilais tyylinen. Mielellään kultamaalauksin koristeltu. Se tullee olemaan vastapäisellä sainällä vaatehuoneen liukuovelta päin katsottuna. Sänkyöni vastapäätä tulee olla lähes koko seinän kokoinen ranskalaisikkuna jonka takana tulee olla oma pikku soma parvekkeeni, josta avautuu näkymä upeaan puutarhaamme.  Siuhkulähteitä, kuin Versaillesissa. Niin, jä siihen vaatekaappiin siis, sinne tulee joka päivä uusi asukokonaisuus kenkiä, laukkuja ja koruja myöten. Sen päätän itse oman huonepalvelijani kanssa edellisenä iltana, sen jälkeen kun olemme vieneet aamupalan ruokahissiin odottamaan.

Niin, ja sängyn vieressä tulee olla joka aamu erilainen, sen päivän asuun sopiva pari aamutossuja. Ja aamutakki roikkumassa naulassa ovenkarmissa. Ove ei kyllä ole, siihen tulee oviverhot. Jotkut kauniit ja kullan sävyiset. Ainiin, ja kultaiset sifonkiverhot ikkunaan.

Jahka joku saisi joskus aikaiseksi joskus remontoida taloni valmiiksi, lupaan ensinnäkin maksaa siitä hyvän palkan, tai vaikka ilmaisen asunnon sieltä, ja lupaan luoda sitä varten uuden blogin (tai sitten kursailen ja teen tähän samaan) ja lisään kuvat facebookiin.

Allekirjoituksella, Rinsessa (jonka ajatusmaailmassa pyyhkii vallan vallattomasti! ) ;)

Tapaamisiin taas!