Sande ja Enni oli meillä viikonlopun. Tai perjantaita ja lauantain kun niitten juna lähti jo puol kasilta tänään..

Alettiin toteuttamaan meijän laatimaa leffalistaa. Me jotenkin onnistuttiin Erikan kanssa taas kerran alottamaan vähän myöhässä ja kun meijän piti lainata kirjastoista ne leffat mitkä katottais, niin kappas hassua mikään ei ollu paikalla niin saatiin sitten kaks leffaa. Hienoa, no sitten maksetaan ja itketään. Me vuokrattiin ne Filmtownilta. Me kannatettiin sitä niin paljon tänä viikonloppuna, että ei tartte ens vuonna käydä siellä kertaakaan.

Mitäs kaikkia me edes katottiin.. Silmät sirrillään joka tapuksessa tuijotettiin seinää tuntitolkulla molempina iltoina. Eka me katottiin pari leffaa sitten käytiin kävelyllä ja mentiin nukkumaan. Perjantai-iltana kun me oltiin kävelyllä, meitä vastaan tuli joku toinenkin posse. Se on tosi harvinaista Tapiolassa. Mutta ei se nyt kovin kummonen posse, siis ainakaan meihin verrattuna, ollu. Ekakskin ne oli ihan päissään ja toiseksin yks niistä oli norjalainen. Se olis halunnut kysyä meiltä jonkun kysymyksen, mutta kun me ollaan niin kiireisiä bisnesnaisia, niin ei meillä ollut aikaa moisille perjantai-illan gallupeille. 

Parhaiten jäi ehkä mieleen se joku typerä komedia, mikä sen nimi oli, mä en vieläkään muista sitä oikein kun joku toope meni ja sekottin mun pään, mä en tiedä se oikeeta niemä. Sen leffan siis. Se oli se joku Be kind of rewind tai jotain sinnepäin. Me ei katottu sitä edes puoleen väliin kun se oli niin tyhmä. Ei se ollu yhtään hauska. Sitten me katottiin joku toinenkin komedia, sen nimeä mä en enää muista ollenkaan, mutta se oli tosi tyhmä kanssa. Mikä komedia sekin muka on kun siinä vaan kaikki petti kaikkia ja kaikki vihas kaikkia ja kaikki oli ihan outoa. Kyllä me kerran naurettiin sen elokuvan aikana, siinä kohdassa kun se tyyppi tinttas jotain toista tyyppiä. Se oli tosi hauskaa. Eikö vaan?
Ja se Oceans thirteen, se se vasta oli tosi pimeä. Mä olin puoliks unessa jo, niin en muista siitäkään enää muuta kun että rahaa oli.  Vai oliko se edes se elokuva? Vai mites se meni..

Ainiin, ja Tropic thunder. Se oli oikeesti hauska. ;D Hehehee.. Hihhihii hiukka hauska, sitä mä suosittelen.
Ja mitäs muita.. Zack ja Miri oli vähän mitä oli mutta parempi kun ne kaks tyhmän tyhmää komediaa. Oliver twist me lainattiin mutta me ei katottu sitä kun Enni sano että se on tyhmä. Niin ja se joku kauhu elokuva, Piina. Erika ja Sande luovutti heti, ne meninukkumaan kun ne ei tykkää kauhuelokuvista. Mekin katottiin muutama minuutti ja todettiin että siihen ei saanu tekstitystä ja mentiin nukkumaan.
Ja tänään, ah ja voih, kun Sande ja Enni oli lähteny, kun me oltiin saatettu ne junaan, herätty kuudelta ja nukuttu päiväunet, me katottiin vielä erikan kanssa Saksikäsi edward. Se oli mun mielestä ehdottomasti paras leffa tänä viikonloppuna. Se oli vallan ihana. Mutta siinä lopussa sen mummun olis tietysti pitänyt vielä mennä käymään sen Edwardin luona ja sitten ne olis hyvästelleet viimeisen kerran ja ne olis eläny elämänsä onnellisena loppuun saakka. Mutta tietysti se mummu olis lähteny sieltä, siis se olis vaan käyny siellä moikkaamassa sitä. 
Mutta pikku puutteesta huolimatta se oli ihana leffa. Pääsee mun leffojen top vitoseen.. (:

Sande ja Erika: mitä muita leffoja me katottiin? :D