Vaan onneksi hesari pelasti päivän.

Tosi kiva tapa herätä kun joku toope keksi ottaa musta kuvan kun mä vielä nukuin. Tosi edustava kuva varmaan tulikin ja kuolamonsteri iskee jälleen. Nukkuminen on kivaa, mutta herääminen ei. Ainakaan kun tietää joutuvansa lukemaan kokeisiin koko päivän.

Mun ei itseasiassa edes pitänyt tulla koneelle, mutta pari pientä juttua pakotti tulemaan ^^. Hesaris oli monta niin hupaisaa juttua että pakko oli kirjottaa ylös (nehän ne mun päivänkin pelasti) ja toiseks mun tuotaah teki mieli vähän niinkun kokeilla pitkästä aikaa onneani älypäässä.. Yksi suuri uudenvuodenlupaus: jos mä en nyt pääse läpi juniori tasoa niin ens vuonna sitten!

Mutta ne hesarin jutut mitkä sai kyllä hekottamaan toisten kustannuksella. Vahingonilo paras ilo, tiedäthän.

Ensinnäkin Kyproksella on ex-prsidentin ruumis varastettu. Hihihi mitään kukaan sillä ruumiilla tekee..? :D

Toiseks jotkut hautajaiset oli menny pahemman kerran päin mäntyä. Ekana pappi jätti sanomatta muistosanat ja sitten kanttori alotti liian aikasin soittamaan viimeistä virttä. Ei se mitään, mutta kun pastori tulee ja alkaa kertomaan, että hautajaiset pitää keskeyttää kun hauta on sortunut. Samaan aikaan sisään ryntää toinen tyyppi, joka alkaa selittämään samaa sortuneesta haudasta. No vainaja viedään kellariin takas, mutta ei ristin luo, vaan aletaan etsiä uutta kylmälokeroa. 
   Ja uudet hautajaiset oliko ne seuraavalla viikolla vai miten en muista, mutta sinne pappi jätti tulematta kokonaan. Ja tästä kaikesta vaadittiin sitten reilut 200e korvausta. Kaiken huippu kun omaisille oli yritetty soittaa ja pahoitella, nämä eivät olleet vastanneet puhelimeen. :D

Kolmanneksi sitten Tukholmassa oli tullut pieni mittavirhe ja oli porattu vahingossa metrotunnelin katosta läpi ja tiedä oliko poran terä vain kiven murikka vai mikä, mutta joku osa oli osunut tippumaan sitten suoraan metron kattoon, joka kuulemma oli vaurioitunut. :D

Hehehe kylläpä ihmiset nyt on onnistuneet hölmöilemään yhtäaikaa ja vielä oikeen olan takaa. Tai vasemman.